Hirdetés

Killer Whale Premium CPU-hűtő a Deepcooltól



|

Tetszetős és nagy teljesítménnyel bíró processzorhűtővel jelentkezik a Deepcool Industries.

Hirdetés

Tetszetős és nagy teljesítménnyel bíró processzorhűtővel jelentkezik a Deepcool Industries. A gyártó a felsőkategóriát célozta meg a Killer Whale Premium modellel, amely Intel oldalról LGA 1366, LGA 1156 és LGA 775 foglalatokat támogat, AMD-fronton pedig AM3/AM2/AM2+ processzorokkal tud együttműködni.

 

A 154,5 x 143 x 143,5 milliméteres CPU-hűtő meglehetősen nagy tömeggel rendelkezik: 1225 grammos. A réz mag után hat darab hőcsövet találunk, utána pedig egy nagy hűtőbordát, amely összesen 55 darab réz lamellából áll össze.

 

A borda fölé egy 120 milliméteres, kék LED-del megvilágított ventilátor került, amely 800 és 1800 RPM között képes dolgozni, maximum 31,8 dBA-s zajszint mellett. Plusz gumik is kerültek a hűtőegységre, annak érdekében, hogy csökkentsék a légkavaró vibrációit. A Killer Whale Premium Európában vásárolható meg, 67 eurós áron.

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.