Hirdetés

Kínai hibridben is lehet Kaby Lake processzor



|

A 10,6 hüvelykes Cube Mix Plusba Kaby Lake-alapú Core M processzor került.

Hirdetés

A kínai Cube frissítette a hibrid táblagépeinek a kínálatát, és az új modell nagy különlegessége az, hogy már hetedik-generációs Kaby Lake processzorral rendelkezik. 

Hirdetés

A Cube Mix Plus 10,6 hüvelykes, 1920 x 1080-as IPS kijelzővel érkezik, ami alatt egy Intel Core M3-7Y30 processzor, 4 GB RAM és egy 128 GB-os SSD található. 

A billentyűzet lecsatolható, illetve van egy Wacom toll is, amellyel a kijelző kezelhető. A Gearbest már fogadja az előrendeléseket, jelenleg 475 dollárba kerül a tablet. A jövőben egyes értesülések szerint az eszköz ára csökkenhet. 

A hibrid gépben egyébként 4300 mAh-s akkumulátor, USB-C és microUSB 3.0 portok, microSD-foglalat, valamint 5 és 2 megapixeles kamerák találhatóak. Adott a sztereó hangszóró és a 3,5 milliméteres jackcsatlakozó is. 

A Windows és az Android egyaránt előre van telepítve a gépre. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.