Hirdetés

Kinectes javítás érkezik az Xbox One-hoz



|

A konzol Kinectjének a hangfelismerő funkcióját teszik még pontosabbá.

Hirdetés

Az Xbox One konzolok tulajdonosai hamarosan két új frissítésre is számíthatnak. Az elsőre egészen pontosan február 11-én: a javításban megpróbálják még pontosabbá tenni a Kinect hangfelismerését, hogy az pontosabban értelmezze a hangalapú utasításokat. 

Hirdetés

Hamarosan lehetőség lesz a felhasznált tárhely megtekintésére és kezelésére is, illetve a tartalmak betöltésének sorrendbe állítására. Figyelhető lesz a frissítések telepítése, illetve a kontroller hátralévő üzemideje, ami az akkumulátor állapotán alapszik. Az sem lesz akadály többé, ha valaki egy USB-s billentyűzetet akar használni a konzollal

A második, március 4-re várható frissítés az online játszható Titanfall érkezésére készül, így multis funkciókat továbbfejlesztve és kibővítve az Xbox One-on. A felhasználók által jelzett további hibákat egyelőre nem említették, csupán annyit, hogy lesznek még patchek a közeljövőben. Ezekre talán szükség is lesz, hiszen telepítéssel és videolejátszással kapcsolatos gondokat is emlegetnek. 

 

Fotó: TechnoBuffalo

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.