Hirdetés

Kingmax Nano Gaming Ram memóriák játékosoknak



|

Az új RAM-széria a felsőkategóriában indul, de hűtőbordák nélkül is működik.

Hirdetés

A Kingmax legújabb memóriasorozata a Nano Gaming Ram, amely tulajdonképpen kétféle modulból épül fel. Mindkettő 8 gigabájtos, ám míg az 1333 MHz-es nem, addig az 1600 MHz-es támogatja az XMP-t. Kapacitásban tehát nincs probléma a RAM-okkal, hiszen a fogyasztói piacon jelenleg a 8 gigabájtos modul számít a legnagyobbnak.

 

A gyártó állítása szerint a RAM-ok a felsőkategóriába tartoznak, és játékosoknak, továbbá professzionális felhasználásra készültek; ennek ellenére hűtőborda nélkül is tökéletesen működnek a CL9-es időzítésű memóriák.

 

A darabonként vagy 16, 24 és 32 gigabájtos kitekben elérhető Nano Gaming Ram árai egyelőre ismeretlenek. A tuningbarát RAM-ok az Intel X79-es alaplapjaival működnek a leggyorsabban, támogatva a másodikgenerációs Core i7 Extreme CPU-kat.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.