Hirdetés

Kingmax: négycsatornás DDR3-as RAM-ok 2200 MHz-en



|

A memóriagyártó újdonságai az Intel XMP technológiáját is támogatják.

Hirdetés

A Kingmax bemutatta legújabb memóriáit, amelyek meglehetősen nagy sebességgel rendelkeznek. A DDR3-as RAM-ok kompatibilisek a négycsatornás rendszerekkel, de a kétcsatornás alaplapokon is működnek.

 

A modulok órajelei 1333, 1600, 2000 és 2200 MHz-es értékeken alakulnak. Az előbbi három esetében a Kingmax CL9-es időzítéseket használ, míg a 2200 MHz-es RAM-ok esetén CL10-est. A feszültségi érték is ennek megfelelően változik, 1,5 voltról 1,6-ra.

 

Az Intel XMP technológiáját is támogató modulokról nem derült ki, hogy mikortól és mennyiért lesznek kaphatóak; annyit azonban tudni, hogy 4, 8 és 16 gigabájtos kitekben is piacra kerülnek majd.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.