Hirdetés

Kingston DataTraveler G3 Európában



|

A DataTraveler pendrive-sorozat legújabb tagja Európában is kapható lesz.

Hirdetés

A Kingston Technology legújabb DataTraveler szériás flash meghajtói a G3-as családba tartoznak (Generation 3). Az új modellek USB 2.0-ás interfészen képesek kommunikálni, és hamarosan Európában is megvásárolhatóak.

 

Öt méretben lesz elérhető az új pendrive. A 2 gigabájtos narancssárga, a 4 GB-os szürke, a 8 GB-os citromsrága, a 16 GB-os kék, a 32 GB-os válozat pedig piros borítást kap; így színükről is felismerhetőek a különböző méretű USB-kulcsok.

 

A 65,68 x 10,66 x 22,37 milliméteres, műanyag borítással rendelkező pendrive-ok 16 MB per másodperces olvasási és 5 MB per másodperces írási sebességekre képesek. Öt év garanciát vállal rájuk a Kingston. Áruk 5,85, 7,11, 11,98, 25,42 és 52,1 euró, méret szerint növekvő sorrendben.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.