Hirdetés

Kingston HyperX T1 RAM-ok Sandy Bridge-rendszerekhez



|

Az első olyan memóriakitről van szó, amely kiérdemelte az Intel XMP-minősítését.

Hirdetés

A Kingston gyorsan reagált az Intel Sandy Bridge architektúrára, és bemutatta legújabb memóriáját, a HyperX szériát bővítő KHX2133C9AD3T1FK4/8GX-et, amely egy 8 gigabájtos csomag, 2133 MHz-es órajelen működtetve.

 

Az 1,65 volton, CL9-es időzítéssel üzemelő modulok speciálisan a P67 Sandy Bridge platformra készültek. A gyártó ASUS P8P67 PRO és Gigabyte GA-P67-UD4 alaplapokon vetette alá alapos teszteknek a RAM-okat, majd az Intel ugyanezt tette. Ezután a kit megkapta az Intel XMP-minősítését, ezzel a Kingston lett az első gyártó, amely ilyen bizonyítványt mutathat fel.

A 2133 MHz-es T1 modulokra nagyra nőtt kék hűtőbordákat tettek, amelyek kiállták a próbákat. Ennek ellenére a kit mellé jár a HyperX-féle hűtőventilátor is, biztos ami biztos alapon. Az XMP (Extreme Memory Profile) lényege, hogy azok a felhasználók, akik nem akarnak sok időt tölteni a memóriafrekvenciák és időzítések optimalizálásával, az alaplap BIOS-ában előre beállított XMP profilok közül választhatnak, és érhetik el a teljes, megnövelt sebességet.

 

A 8 GB-os HyperX kit speciálisan a P67-es alaplapokhoz készült, a gyártó állítása szerint tökéletes választás azoknak, akik a maximumot akarják kihozni a Sandy Bridge platformból. A csomag ajánlott végfelhasználói ára 300 dollár, ami mellé élettartam-garancia jár, és ingyenes, 24/7-es technikai támogatás.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.