Hirdetés

Kipróbáltuk: Samsung Jeditévé



|

A Samsung okostévéje valóban különleges: hanggal és gesztusokkal is vezérelhető, rendelkezik arcfelismerővel és upgrade-elhető.

Hirdetés

A termékvonal csúcsán elhelyezkedő ES8000 újratervezett talpával talán még jobban néz ki, mint elődei. Az esetünkben 55 hüvelykes, zónás LED háttérvilágítású készülék képminőségben jó, de kontrasztban még mindig a tavalyi D8000-es számít a csúcsmodellnek, ugyanakkor a zónák itt szebben dolgoznak, mint abban. Rengeteg beállítási lehetőség van, jó képet hajthatunk ki a készülékből, ám THX sablon nincs. Ugyanazt a 3D Full HD aktív képzáras, rádiós szemüveggel működő (ebből kettő van a dobozban) 3D-t produkálja a készülék, mint az előző generáció, jó 3D hatással és kis mértékű áthallással. A Smart HUB okostévé platform azóta még több (3D) tartalommal és alkalmazással szolgál.

 



A teszt teljes egészében a PC World májusi számában olvasható!

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.