Hirdetés

Kis nyomtató olcsó patronokkal



|

Az Epson Stylus D92 különálló patronjai igen nyomott árúak lesznek.

Hirdetés

Belépő szintű, A4-es nyomtató az Epson Stylus D92, mindennapos feladatokra (dokumentumok, előadások, internetes oldalak, házi feladatok és fényképek). Különálló patronokat használ, ami az egyenetlen színalkotó felhasználás miatt kedvezőbb lehet. Mivel a patronok gyártó által ajánlott bruttó kiskereskedelmi ára csak 2250 forint és valószínűleg nem pont egyszerre fogynak ki, ezért egy diák költségvetésében sem ütnek majd helyrehozhatatlan rést. Maga a nyomtató sem túl drága, ajánlott bruttó végfelhasználói ára 14 990 forint.

 

 

epsond92_2_small_.jpg


Percenként 25 oldalt képes kinyomtatni legfeljebb a Stylus D92, mely az Epson DURABrite Ultra tintáját használja. A pigment alapú festőanyag lézernyomat-szerű szövegek és fényes fényképek is nyomhatók, ráadásul a gyártó ígéretei szerint ellenáll a nedvességnek, a maszatolásnak és a fakulásnak.


A Stylus D92-hez jár az Epson Creativity Suite szoftver ötletes projektek nyomtatásához, és az Epson PhotoEnhance, amely gyors fotóoptimalizálásra hivatott. A program automatikusan felismeri a bőrárnyalatokat, tájképeket és városképeket, hogy a lehető legjobb színbeállításokkal segítse a kiváló minőségű képeket.


Az Epson Stylus D92 2007. júniusától kapható.


Az Epson Stylus D92 legfontosabb jellemzői:

 

  • Epson DURABrite Ultra Ink technológiával
  • Különálló tintapatronok (csak a használt színt kell kicserélni)
  • 25 monokróm vagy 13 színes oldal percenként
  • 5760 (optimalizált) dpi felbontás a megfelelő hordozókon
  • Epson egyedi Micro Piezo fejtechnológia
  • Fényképek automatikus javítása az Epson PhotoEnhance szoftverrel
  • Fényképek kezelése, nyilvántartása és nyomtatása az Epson Creativity Suite programcsomaggal
  • Pirosszem-eltávolítás az Epson Easy Photo Print programmal

 


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.