Hirdetés

Kisebb és olcsóbb tabletekkel készül az ASUS



|

Az új Surface és az Acer 8,1 hüvelykes táblája ellen szállhat harcba az ASUS.

Hirdetés

A Windows RT eddig nem bizonyult akkora sikernek, mint amit a Microsoft remélt, sőt. A Windows 8 már mindenképpen jobban szerepel, és a tabletek tekintetében is inkább az ezzel az operációs rendszerrel szerelt gépeket választják a felhasználók. Persze az androidos riválisokhoz képest még jelentős hátrányban vannak, ez talán változhat a jövőben. 

Míg a jelenlegi windowsos tabletek döntő többsége 10,1 hüvelykes vagy nagyobb kijelzővel rendelkezik, addig egymás után érkeznek a hírek a kisebb méretű utódokról. A Wall Street Journal értesülései szerint az ASUS is úgy döntött, hogy valamikor az idei évben kisebb modelleket dob a piacra. 

Bár részletekről nem számoltak be, minden bizonnyal a 7 és a 8 hüvelykes kategóriáról van szó. Egyelőre az árakat is csak feltételezni lehet, de a legtöbben úgy vélik, hogy mivel a jelenlegi Windows 8-as tabletek 400 és 500 dollár között kaphatóak, ezért a kisebbek ára 300 és 400 dollár között mozoghat. Az ASUS mellett a Microsofttól is számíthatunk egy 7 hüvelykes gépre (az új Surface), és az Acertől egy 8,1 hüvelykes kiadásra. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.