Hirdetés

Kisebb házakba is befér a Be Quiet! Pure Rock Slim



|

Maximum 120W TDP-jű processzorok hűthetőek a termékkel.

Hirdetés

Megfizethető processzorhűtővel állt elő a német Be Quiet!, a hivatalosan mától kapható Pure Rock Slim aránylag kompakt méretben próbál komoly hűtési teljesítményt nyújtani. Érthető a törekvés, hiszen látszólag egyre több játékos szeretne magának a szokásosnál kisebb helyet foglaló, de nagyon komoly teljesítményű gamer PC-t építeni, ezekbe ilyen jellegű hűtési megoldásra van szükség. A termék ajánlott fogyasztói ára bruttó 28 euró, azaz olyan 8700 forint.


Hirdetés


Ennyi pénzért cserébe a vásárlók papíron korrektnek tűnő technikát kapnak: a Pure Rock Slimmel maximum 120W TDP-jű processzorok hűthetőek, a talapzatából három darab 6 mm-es heatpipe vezeti el a hőt. Az alumínium bordája aszimmetrikus formatervű, a mérnökök reményei szerint még miniITX alaplapoknál sem lóg majd be a memóriafoglalatok felé. A ventilátora 92 milliméteres, hét lapáttal áramoltatja a levegőt, a maximum zajszint 25,4 decibel.



Az univerzális Be Quiet! Pure Rock Slim hűtő az Intel 1150 / 1151 / 1155 / 1156 mellett az AMD AM2 / AM2+ / AM3 / AM3+ / FM1 / FM2 / FM2+ tokozású központi egységekre is felszerelhető. A pontos méretei 56,2 × 97 × 124,8 milliméter (h × sz × m).



(Forrás: TechPowerUp)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.