Hirdetés

Kisebb házban is elfér a vaskos Thermalright CPU-hűtő



|

A processzorhűtőt mini-ITX-es alaplapokhoz és házakhoz tervezte a gyártó.

Hirdetés

A Thermalright bemutatta a legújabb processzorhűtőjét, a Silver Arrow ITX-R-t. Ez egy speciális kiadása a korábbról ismert Silver Arrownak. 

Hirdetés

A mostani verziót a gyártó a mini-ITX-es alaplapokhoz és házakhoz optimalizálta. A dizájnt úgy alakították a mérnökök, hogy a lamellák aljánál legyen elég hely. Ennek hála a mini-ITX-es alaplapokon is elfér a hűtő, nem lesz útban a memória, a VRM vagy a PCI-Express slot. 

A hűtőegység D-típusú dizájnra épít, vagyis a 130 milliméteres ventilátort két masszív hűtőborda fogja közre, amelyek alumínium lamellákból állnak. A légkavaró 300 és 1300 RPM között dolgozik, és maximum 94,8 köbméter levegőt szállít óránként. 

A hűtő 103 x 153 x 150 milliméteres és 600 grammos, a legtöbb modern foglalatot támogatja: így az LGA2011v3-at, az LGA115x-et, az AM3+-t és az FM2+-t. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.