Hirdetés

Kismillió bugfixszel jött a Windows 10 eheti előzetese



|

Ezen felül kapott pár kezelőfelületi reszelést az Edge böngésző.

Hirdetés

A múlt héten aránylag szokatlan módon nem kaptak Windows 10 Creators Update előzetest a fast ringben lévő tesztelők, és a Microsoftnak ezen a héten is sikerült a legutolsó pillanatig húznia a kiadását. A magyar idő szerint péntek este kiküldött Windows 10 Insider Preview build 15042 kevés látványos újítást hozott: új animációt kapott a Cortana, az Edge böngésző popup felületen tájékoztatja a netezőket az Adobe Flash plugin letiltott állapotáról, továbbá ez a build már nem jeleníti meg az Insider Preview vízjelet a háttérkép jobb alsó sarkában.


Hirdetés


A Microsoft Edge további újdonságai, hogy EPUB könyv megnyitása esetén a megszokott helyett egy kis könyves ikon jelenik meg a böngészőfülön, a hangos felolvasási funkció megjegyzi és univerzálisan alkalmazza a testre szabott beállításokat, továbbá hangos felolvasás közbeni lapozáskor az új laptól folytatódik a felolvasás.



A fentieken túl kegyetlen mennyiségű hibajavítást kapott a Windows 10 build 15042. Ez némi bizakodásra ad okot, hiszen a Creators Update kiadásra jelölt verziója várhatóan márciusban vagy áprilisban készül el, ehhez képest pedig aggasztóan bugosak voltak a legutóbbi előzetesek.


(Forrás: Microsoft)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.