Hirdetés

Kiszivárgott a kisebb és gyorsabb Xbox One S



|

40 százalékkal kisebb az új konzol az eredeti Xbox One-hoz képest.

Hirdetés

A Microsoft külön sajtóeseményt tart az E3 konferencia alkalmából, és sok érdekességre számíthatunk - egy nagy viszont már előre kiszivárgott. 

Hirdetés

A NeoGAF fórumon közzétett képek alapján közelít egy új Xbox konzol - amint arról a GameStar is beszámolt

Az új Xbox One S állítólag 40 százalékkal kisebb az eredeti Xbox One-hoz képest, ennek ellenére új funkciókat kapott. Támogatja például a 4K-s videolejátszást, a HDR videót, illetve 2 TB-os merevlemeze van. 

A vertikális talp mellett a kontrolleren is finomítottak. Értelemszerűen ezek miatt még nem lett következőgenerációs a konzol, inkább az Xbox One finomított kiadása, új dizájnnal. 

Mivel a Microsoft néhány Windows 10-es funkciót az Xbox One-ra is átvisz, ezért az Xbox One S egy apró PC-nek is tekinthető bizonyos szempontból. Sajnos az új konzol áráról és megjelenéséről még nem lehetett hallani, de már nem kell sokáig várni. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.