Hirdetés

Kiszivárgott a Lenovo legújabb táblagépe



|

10 hüvelykes kijelzővel és Android rendszerrel közelít a Yoga Tab 3 Plus.

Hirdetés

Egyre közeledik a berlini IFA kiállítás, vagyis hamarosan sok új laptopot, táblagépet, okostelefont és egyéb kütyüt láthatunk. A szivárgások is megkezdődtek egy ideje. Ezúttal a Lenovo egyik új táblájáról kerültek elő információk

Hirdetés

A Yoga Tab 3 Plus egy 10 hüvelykes, Android operációs rendszert futtató táblagép lesz. Dizájnban a tavalyi Yoga Tab 3 és a Yoga Tab 3 Pro modelleket követi. A beépített támasz és az akku formája miatt az eszköz egyik vége vastagabb és nehezebb, de így közben a fogást is segíti a kialakítás. 

A készülékbe egy Qualcomm Snapdragon 650-es processzor kerülhet, ami jobb választás lehet, mint egy Snapdragon 212 vagy egy Cherry Trail lapka. A kamerák 13 és 5 megapixelesek lesznek, így ezúttal nem egyetlen kamerát kell forgatni. 

Az új táblagép 2560 x 1600-as felbontású kijelzőt, 3 GB RAM-ot és 32 GB tárhelyet kaphat. Adott az USB-C, a 802.11ac-s WiFi, a Bluetooth 4.0, valamint a microSD-s bővítőhely is. Gyárilag Android 6.0-val érkezik majd az újdonság. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.