Hirdetés

Kiszivárgott a Palit GeForce GTX 570



|

A WoW: Cataclysm mellett szintén december 7-én debütált volna a GeForce GTX 570, amelyről most kiszivárogtak az adatok.

Hirdetés

Jövő héten, december 7-én jelenik meg a Blizzard által készített harmadik kiegészítő a hihetetlenül sikeres MMO-hoz, a World of Warcrafthoz (WoW: Cataclysm). Azonban december 7. azért is különleges nap, mert az NVIDIA ekkora tervezte bemutatni a második GeForce 500 szériás kártyáját.

 

A GF110-es alapú GeForce GTX 570-ről van szó. A "bemutató" azonban idő előtt megtörtént, ugyanis a Palit GTX 570-eséről részletes adatok szivárogtak ki. Gyakorlatilag minden ismert a GF110-es GPU-ra épített GeForce GTX 570-nel kapcsolatban.

 

Az adatok szerint a Palit GTX 570 480 CUDA maggal rendelkezik, a GPU órajele 732 MHz, míg a shaderé 1464 MHz. A 320 bites memóriabusz 1280 MB GDDR5-ös VRAM-mal birkózik meg, amely 3800 MHz-en dolgozik. A GTX 570 várható fogyasztása 225 watt. Támogatja a DirectX 11-et, az OpenGL 4.1-et, a CUDA-t, a PhysX-et és a 3D Vision Surroundot is. Kimenetek tekintetében dual-DVI és mini HDMI került rá. Sajnos az árazás ismeretlen maradt. 

 

 

Képforrás: SweClockers

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.