Hirdetés

Kiszivárgott a Sapphire összes Radeon HD 7970-es kártyája



|

A legerősebb modell GPU-órajele gyárilag 1335 MHz.

Hirdetés

Bár a 2012-es las vegasi CES csak január 10-én kezdődik el, a Sapphire összes Radeon HD 7970-es videokártyája kiszivárgott már a show előtt. A sorok közt meghökkentően erős modellek is szerepelnek, a gyártó számos változattal készül.

 

A legérdekesebb és egyben leggyorsabb a HD 7970 Atomic RX és Atomic WC (az előbbi lég-, az utóbbi vízhűtéses). Ezeknél a memória órajelét 5735 MHz-re állították, míg a GPU frekvenciáját 1335 MHz-re. Ez pedig nem egy teljesítménynövelt szám, már a dobozból kibontva ez lesz a két kártya GPU-jának alap órajele. Összehasonlításképp: a referenciaérték 925 MHz.

 

A csúcsmodellek mögött további erős kártyákkal is készül a Sapphire: a Toxic 3G GPU és memória-órajele 1125 és 5600 MHz, míg a VaporX 3G esetében 1010 és 5500 MHz-es érték szerepel a listákon. A Sapphire ezek mellett referenciamodellel is készül, továbbá egy duplaventilátorossal, és egy multimonitoros változattal is, ez utóbbira 6 mini-DisplayPort kerül.

 

Képforrás: ChipHell

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.