Hirdetés

Kiszivárgott az AMD CPU-útiterve



|

A tajvani komponensgyártók szája járt el.

Hirdetés

A Computerworld épp tegnap elmélkedett arról, hogy az AMD ébredezik, és próbál olyan piaci szegmenseket lefedni, melyeket idáig elhanyagolt. A tajvani komponensgyártók a cég olyan terveit is kiszivárogtatták, melyeket az AMD nagy valószínűséggel még jó ideig nem akart kommunikálni.

 

Ha lehet hinni a forrásoknak, akkor az AMD két 45 nanométeres csíkszélességű technológiával készülő négymagos, Phenom X4 CPU-t (kódnevük Deneb) is piacra szándékozik dobni még az idén, 6 megabájtnyi L3 gyorsítótárral. Az órajelük valahol 2,5-2,8 és 2,4-2,7 gigahertz közé esik majd, míg maximális hődisszipációs mutatójuk (TDP) 95 watt.

 

A második- és harmadik negyedév tervei>>>

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.