Hirdetés

Kiszivárgott az átalakítható Lenovo Yoga 720



|

Keskeny keret a kijelző körül, ujjlenyomatolvasó - ezekkel újíthat többek között az új laptop.

Hirdetés

Lassan egy éve, hogy a Lenovo piacra dobta a Yoga 710-es átalakítható laptopját. A Notebook Italia szerint közeledik az utód, a frissített modell. 

Hirdetés

A Lenovo Yoga 720-ról ráadásul még kiszivárgott képek és specifikációk is vannak. Állítólag 13,3 és 15,6 hüvelykes méretekben jön a laptop. 

Árak és megjelenési idő még nincsenek, de a hivatalos bemutatóra már az MWC-n sort keríthet a Lenovo. 

Az új modellek az Intel Kaby Lake processzoraival érkeznek, egyes gépekben NVIDIA GeForce GTX 1050 videokártya is lesz. Nem maradnak le az USB-C portok sem az újdonságokról. 

A frissítések közé tartozik, hogy a kijelző kerete vékonyabb lesz, illetve ujjlenyomat-olvasót is beépít a notebookba a gyártó. Néhány modell a tollakat is támogatja majd. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.