Hirdetés

Kiszivárgott az HTC Nexus 8



|

A Google I/O konferenciára várhatjuk a tablet bemutatóját.

Hirdetés

Hosszú ideje hallunk mindenfélét a Google következő Nexus készülékéről, amely a sorozat utolsó tagja lehet. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy Nexus 8 lesz a neve, és Android 4.5-tel érkezik majd a boltokba. Amennyiben igazak az Android Police által szerzett legfrissebb adatok, akkor viszont minden kiszivárgott a 8,9 hüvelykes táblagépről, amit ezúttal az HTC gyárthat. 

Hirdetés

Az HTC Volantis kódnéven emlegetett készülék 8,9 hüvelykes kijelzője 2048 x 1440 képpont (281 ppi) megjelenítésére alkalmas, belül pedig egy 64 bites NVIDIA Tegra K1 processzor dolgozik, 2 GB RAM társaságában. A belső tárhely mérete 16 vagy 32 gigabájt, az előlapi kamera 3 megapixeles, a hátlapi egy 8 megapixeles OIS. A hangszórók az előlapjára kerültek a 22,63 x 15,9 x 0,79 centiméteres és 418 grammos táblagépnek

A dizájn különlegessége a fotó szerint, hogy hézagmentes alumínium külsővel igyekszik lenyűgözni a felhasználókat. Még jobb, hogy már árakról is hallani: a 16 gigabájtos Nexus 8 399, a 32 gigabájtos 499 dollárba kerülhet, míg értelemszerűen az LTE-s kiadás ezektől többe. 

 

 

Fotó: androidpolice.com

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.