Hirdetés

Kiszivárgott az Intel Core i7-7700K?



|

A SiSoft Sandra adatbázisa buktathatta le a processzort.

Hirdetés

A WCCFTech beszámolója alapján a SiSoft Sandra mérőprogram adatbázisába véletlenül feltöltött információknak köszönhetően kiszivárgott az Intel Core i7-7700K processzor. A 14 nanométeres gyártástechnológiát használó, Kaby Lake termékcsaládba tartozó CPU az Intel idei egyik leggyorsabb fogyasztói processzora lehet, a Core i7-6700K közvetlen utódjáról van szó.

Hirdetés


A szimpla specifikációk alapján nem kell eget rengető újdonságokra számítani. A Core i7-7700K az elődjéhez hasonlóan négymagos lehet, de a Hyper-Threadingnek köszönhetően nyolc szálat láthatnak az alkalmazások. A Sandra szerint az alap frekvenciája 3,6 GHz, amely 400 MHz-cel alacsonyabb a Core i7-6700K órajelénél, viszont a Turbo Boost felső limitje maradt 4,2 GHz.


Az információk alapján a gyorsítótárak méretei sem változtak: magonként 256 kilobyte L2 cache, továbbá 8 MB megosztott L3 cache. A termék az LGA1151 tokozást használhatja, az idei 200-series mellett a tavalyi 100-series lapkakészletekkel is kompatibilisnek ígérkezik.


(Forrás: TechPowerUp, Sisoft Live Ranker | Nyitókép: ROG)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.