Hirdetés

Kiszivárgott az új Lenovo ThinkPad X1 Carbon



|

Kaby Lake processzorral és Thunderbolt 3-mal közelít a Lenovo új laptopja.

Hirdetés

Egyre közeledik a 2017-es CES, amely alatt rengeteg új és frissített notebook, táblagép és hibrid érkezik majd. Ott lesz a frissített Lenovo ThinkPad X1 Carbon is, amely azonban már most kiszivárgott. 

Hirdetés

A Benchlife.info közzétett néhány kiszivárgott anyagot, amelyekből kiderült, hogy mit tud majd a 14 hüvelykes, lapos laptop. 

Az új ThinkPad X1 Carbon 6 százalékkal lesz könnyebb és 8 százalékkal kisebb az elődjénél, de még mindig igen strapabíró, MIL-SPEC-minősítéssel. 

A képernyő kerete nagyon vékony lesz, vagyis a 14 hüvelykes panel valójában egy 13,3 hüvelykes vagy kisebb laptop méretét jelenti. 

A 2017-es modell 1920 x 1080-as vagy 2560 x 1440-es kijelzővel lesz vihető, a kisebb felbontású panel érintésérzékeny lesz. Belül hetedik-generációs Intel Core processzor kap helyet, opcionálisan lesz Windows Hello-képes IR-kamera, továbbá akad majd két Thunderbolt 3 csatlakozó a gépen. 

Az új laptop 15,5 órás üzemidőt ígér. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.