Hirdetés

Kiszivárgott az új MacBook Pro



|

Maga az Apple tett elérhetővé néhány képet az új MacBook Pro laptopjáról.

Hirdetés

Bár az Apple csak holnap tartja meg a MacBookokat hozó rendezvényét, a rengeteg pletyka után most szivárgás is van, ráadásul pont az érintős OLED-sávról, ami az új MacBook Pro laptopon kap helyet, a billentyűzet fölött. 

Hirdetés

Ennek köszönhetően szoftveresen, dinamikusan változó vezérlőelemekkel lehet kezelni a notebookot, attól függően, hogy éppen mit csinálunk rajta. A képeket ráadásul épp az Apple szivárogtatta ki

Az Apple nemrég adta ki a macOS új verzióját, a MacRumors pedig észrevette, hogy több Apple Payről szóló kép is van, ami az érintős panelt mutatja. 

Ennek a neve a jelek szerint Magic Toolbar, és tulajdonképpen egy OLED-kijelző, ami használaton kívül fekete. Természetesen érintésérzékeny, illetve az ujjlenyomatokat is felismeri, vagyis támogatja a Touch ID-t és az Apple Payt. 

Úgy tűnik, hogy áttervezték a zsanérokat, továbbá fölfelé néznek a hangszórók is. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.