Hirdetés

Kiszivárgott az új NVIDIA SHIELD Android TV box



|

A várakozások alapján a 2017-es CES-en mutatkozik be a következő-generációs kiadás.

Hirdetés

Az NVIDIA hamarosan bemutatja az új, Android TV-alapú SHIELD konzolját, amely játékra és médiatartalmak streamelésére is alkalmas. Az eredeti két éve került piacra, és hónapok óta vannak jelek, hogy jön az új modell. 

Hirdetés

Az Android Police most több kiszivárgott képet is közzétett, amelyeknek hála már tudjuk, hogyan néz majd ki a hardver. 

Sokban nem különbözik az elődhöz mérten, a hírek alapján azonban két méretben jön. A nagyobb modellbe több port, nagyobb tárhely és több funkció kerülhet. 

Részletes specifikációk egyelőre nincsenek, de a kontroller új kialakítást kap. Nagy valószínűséggel a januári CES-en árul el új információkat a boxról az NVIDIA. 

Az első-generációs modellben Tegra X1 processzor és 3 GB RAM dolgoztak, 4K-s támogatással. Nem tudni, hogy ezúttal milyen hardvert választhat az NVIDIA, elvégre a Tegra lapkákkal az utóbbi években az autóiparra koncentrált. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.