Hirdetés

Kiszivárogtak a GeForce GTX 950 specifikációi



|

Heteken belül piacra kerülhet a GTX 750 Ti utódja.

Hirdetés

A közeljövőben megfizethető, de játékra is alkalmas videokártyát keresőknek érdemes várniuk egy kicsit a vásárlással, ugyanis azt csicsergik a madarak, hogy heteken belül bemutatkozhat és piacra kerülhet az NVIDIA GeForce GTX 950. A videokártya a népszerű GTX 750 Ti utódja lesz, ám egyelőre nem világos, hogy miként fog átrendeződni miatta a gyártó kínálata.

Hirdetés


Az Expreview jóvoltából most kiszivárgott a GTX 950 specifikációnak jelentős része, bár természetesen a hivatalos bejelentésig fenntartásokkal kell kezelni a közreadott információkat. Ettől függetlenül teljesen hihetőnek tűnnek a számok: Maxwell 2 (GM206) grafikus lapka, 768 CUDA mag, 32 ROP. A textúrázóegységek számát 64-nek jelentette a GPU-Z, de ez valószínűleg téves információ, 48 TMU-ra kell számítani. A kártya 2 és 4 GB fedélzeti memóriával is piacra kerülhet, természetesen GDDR5 típusról van szó.


A hírek szerint a GTX 950 gyakorlatilag egy lebutított GeForce GTX 960: a két termék még a nyomtatott áramköri lapka tekintetében is azonos, így a gyártópartnerek villámgyorsan be tudják majd indítani a tömeggyártását.


(Forrás: Videocardz | A nyitókép csak illusztráció)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.