Hirdetés

Kiszivárogtak a GTX 1060 mérési eredményei



|

A Radeon RX 480-nal és GTX 960-nal hasonlította össze a kártyát az NVIDIA.

Hirdetés

Papírforma szerint a jövő hét kedden piacra kerül az NVIDIA GeForce GTX 1060, a független tesztek röviddel a grafikus kártya elérhetővé válása előtt jelennek majd meg. Az NVIDIA hivatalosan eddig csak annyit árult el a termék teljesítményéről, hogy a GeForce GTX 980 szintjén van, de persze számottevően olcsóbb lesz annál.


Hirdetés


A VideoCardz jóvoltából most rengeteg játékbeli mérési eredményt kaptunk, a lenti táblázatokban látható számok közvetlenül az NVIDIA-tól származnak. A vállalat nem csak lemérte az új kártyájának teljesítményét, de rögtön össze is hasonlította azt az AMD Radeon RX 480-éval és a GeForce GTX 960-éval.


Az elvárásoknak megfelelően a GTX 1060 állta a sarat, játékoktól és körülményektől függően 1-33 százalékkal volt gyorsabb az RX 480-nál. Az egyetlen kivételt a Fallout 4 jelentette, ahol 2560×1440 pixeles felbontás és FXAA élsimítás mellett azonos sebességet produkált a két videokártya.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.