Hirdetés

Kiszivárogtak az asztali Kaby Lake processzorok adatai



|

Januárban kerülhetnek piacra, pár modell esetében az árazásról is lehullt a lepel.

Hirdetés

A jövő év elején nem csak a várva-várt AMD Zen processzorok kerülnek végre piacra, hanem a hetedik generációs Intel Kaby Lake központi egységek asztali számítógépes modelljei is. Az AMD termékeire várókkal szemben az új inteles számítógépet összerakni kívánóknak nincs különösebb okuk várni a hetedik generációs Core processzorokra: a chiptervező cég nyugodtan hívhatná "Skylake v2"-nek is a családot, a fogyasztók döntő többsége számára kevés érdemi előnyt nyújtanak majd előző modellekhez képest.


Hirdetés


A jelenlegi információk alapján a Kaby Lake asztali számítógépekbe szánt tagjai a januári Consumer Electronics Show (CES) során válnak majd hivatalossá, méghozzá az új Series 200 chipsetes alaplapokkal együtt. Sajnos arról nincs információ, hogy az utóbbiak milyen előnyöket nyújtanak majd a jelenlegi Series 100 lapkakészletesekhez képest, viszont az biztos, hogy BIOS-frissítés után az előző generációs chipsetű alaplapokban is használhatóak a Kaby Lake CPU-k.



(Forrás: Computerbase.de, WCCFTech)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.