Hirdetés

Kiüti az Apple okosóráját a legutóbbi frissítés



|

Egyes modelleket használhatatlanná tett a watchOS 3.1.1 - a frissítést visszahívta az Apple.

Hirdetés

Alig néhány napja adta ki az Apple a watchOS 3.1.1-es frissítést, az Apple Watch okosórák tulajdonosai közül többen arra panaszkodnak, hogy az új verzió használhatatlanná tette a viselhető eszközt. 

Hirdetés

A bejelentések után az Apple kénytelen volt visszahívni a frissítést. Mivel törölte a szervereiről, ezért mostantól nem lehet letölteni - persze nem is ajánlott a javítások megérkezéséig. 

Sokan a Redditen panaszkodtak rá, hogy a frissítés után használhatatlanná vált az Apple Watch. Ritkább esetekben a kényszerített újraindítás bevált, másoknál semmi. 

Ami biztossá vált, hogy az Apple boltjaiban nem tudják megjavítani az érintett modelleket. 

Bár sokan panaszkodnak a jelenségre, azt egyelőre nem tudni, hogy mennyire kiterjedt hibáról van szó. Azt sem lehet tudni, hogy mi az oka annak, hogy az egyik óra sikeresen frissült, míg a másik megadta magát az új rendszertől. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.