Hirdetés

Kiváló áron tért vissza az NVIDIA Shield Tablet



|

Újból forgalomba került az eszköz, méghozzá a korábbinál 100 dollárral olcsóbban.

Hirdetés

A kifejezetten gamereknek szánt NVIDIA Shield Tablet legutóbb a nyáron került a hírekbe, ugyanis egyes modellek potenciálisan tűzveszélyes akkuval gördültek ki a gyárkapukon. A visszahívás után az NVIDIA hatalmas csendben gyakorlatilag megszüntette az eszköz forgalmazását, ám a termék most Shield Tablet K1 néven újból forgalomba került. Ami érdekessé teszi a helyzetet, hogy 299 helyett már csak 199 dollár az ajánlott fogyasztói ára, bár ezért cserébe nem jár hozzá érintőceruza és USB adatkábel.

Hirdetés


A jelenleg Android 5.1.1 rendszert futtató Shield táblagépen elérhető az GeForce NOW szolgáltatás, amely közbenjárásával jelenleg öttucat felhőben futó számítógépes játékkal szórakozhatnak a Shield tulajdonosai. A tablet megvásárlása után 3 hónapig ingyen vehető igénybe a GeForce NOW, utána havi 7,99 dollár az előfizetési díja.


A gameres fókusz ellenére a 7 hüvelykes NVIDIA Shield Tablet K1 az új árcédulájával bárki számára kiváló választásnak bizonyulhat, aki minőségi táblagépet szeretne 200 dollár környékén. A félreértések elkerülése végett kiemelnénk, hogy a Shieldhez tervezett gamepad nincs benne a fenti összegben, a játékvezérlő további 60 dollárba kerül.


(Forrás: Tom's Hardware)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.