Hirdetés

Erőteljes HTPC az ASRocktól



|

A Vision 3D 252B egyike azon kevés gépnek, amely már gyárilag kielégíti a komolyabb igényeket.

Hirdetés

Az ASRock nem csinált túl nagy hírverést az új házimozi-PC-je, a Vision 3D 252B körül, azonban erre nem is volt szükség. Általában a HTPC-k nehezen keltik fel a felhasználók érdeklődését, ugyanis az előre összeállított konfigurációk között kevés olyan van, amelyek megfelelő alternatívát kínálnak egy személyre szabottan összeállított modell helyett.

 

A HotHardware tesztje szerint azonban az ASRock újdonsága egyike azon kevés HTPC-nek, amely már gyárilag képes kielégíteni a komolyabb felhasználói igényeket, és megéri a pénzét. Természetesen azonban gyenge pont ezúttal is van: az ár.

 

A 900 dollárba kerülő HTPC-vel a tesztelők a hardverválasztás mellett a csatlakozók és a méretek miatt is nagyon elégedettek voltak. A Vision 3D 252B alapesetben egy Intel Core i5 2520M CPU-t tartogat, két maggal, 2,5/3,2 GHz-es órajellel. Ehhez 8 vagy 16 GB DDR3-1333/1066/1600 MHz RAM kérhető, de processzor tekintetében más Core i3/i5/i7 is választható. A gyártó egy NVIDIA GeForce GT540M videokártyát is beépített, Lucid Virtu technológiával, ami automatikusan vált e között és a CPU HD 3000 IGP-je között. A konfiguráció további részei: 750 GB-os HDD, USB 3.0, audio- és mikrofoncsatlakozók (7.1 csatornás HD Audio THX TruStudioval), Gigabit Ethernet, Windows 7, Vista, XP operációs rendszerek.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.