Hirdetés

Kizárólag AM2 foglalattal



|

Az AMD nem készít S939 foglalatú FX-62 vagy X2 5000+ processzorokat

Hirdetés

AMD Athlon 64 FX
A The Inquirer a tegnapi napon arról számolt be, hogy egy előzetes árlista szerint Socket 939-re is elérhetők lesznek az AMD új Athlon 64 FX-62 és Athlon X2 5000+ központi egységei. Az AMD ezt hivatalos nyilatkozatban cáfolta, mondván egyszerű elírásról van szó, és az AM2 bemutatásakor napvilágot látott processzorokat a gyártó nem fogja a régebbi foglalattal is elkészíteni. A hibát azóta kijavították, és az árlista immáron 100 százalékos.

Múlt héten egy ugyanilyen hiba már becsúszott egyszer az AMD-nél: akkor az egymagos 5000+ került ki véletlenül a Socket 939 foglalatú listába. Természetesen azt is javították.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.