Hirdetés

Kizárólag LED-re vált az AOC



|

2012-től végleg búcsúzik a CCFL-háttérvilágítástól az AOC.

Hirdetés

A ViewSonic lépéseit követve az AOC is úgy döntött, hogy végleg nyugdíjazza a CCFL-technológiás háttérvilágítást, és a jövőben kizárólag LED-es megvilágítást alkalmaz majd; ami a monitorait illeti. A gyártó a váltást már meg is kezdte, a folyamat pedig a tervek szerint hamarosan befejeződik.

 

Az AOC elképzelései szerint 2012-től kizárólag LED-es megjelenítőket forgalmaznának. A LED-es technológia előnye a CCFL-lel szemben az alacsonyabb energiafogyasztás (körülbelül 50 százalékkal), a vékonyabb kialakítás, illetve a jobb képminőség; magasabb kontraszttal és jobb színhűséggel.

 

Az AOC esetében a LED-es technológiára való váltás nem jelenthet problémát, ugyanis a gyártó monitorainak döntő többsége már ilyen megvilágítást használ. 2012-től azonban végleg nyugdíjba küldik a CCFL-t, legalábbis ami az AOC-t illeti.

 

 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.