Hirdetés

Kocka egérrel újít a Logitech



|

Nevében kocka, kivitelében téglaformájú egérrel érkezik a CES-re a Logitech.

Hirdetés

A PC-k egyik fő beviteli perifériáját már sok gyártó próbálta megreformálni. Számos érdekes megoldás született már korábban, de a klasszikus egér formát csak kevesen merték megváltoztatni. A Logitech hozzá nyúlt a szent tehénhez, a a CES 2012 innováció díjas terméke ugyanis téglaformát kapott, amely a kis méretének köszönhetően könnyedén belesimul egy emberi tenyérbe.

 



A Logitech Cube vezeték nélküli egér újszerű formája lehetővé teszi, hogy a felhasználói az érintésérzékeny felülen az okostelefonoknál már megismert módon görgessenek az ablakokon belül, valamint a levegőbe emelve bemutató üzemmódra vált át, mikor kattintgatva lehet váltani a diák között.

 



A Logitech oldala alapján az eszköz 22 990 forintos áron kerül majd forgalomba, amelyre az előrendeléseket már most le lehet adni.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.