Hirdetés

Kodak márkájú táblagépeket kapnak az európaiak



|

Ezúttal az Archos licencelte meg a jól ismert márkanevet.

Hirdetés

Ugyan a Kodak már évek óta kivonult a fogyasztói piacra szánt eszközök és kellékek piacáról, azonban a márkaneve továbbra is jól ismert a vásárlók körében, aminek lehet némi köze a 128 éves történelméhez. A jelenséget kihasználva a cég hajlandó más vállalatok számára licencelni a márkanevét, ezzel egyrészt életben tartva a brandet, másrészt pedig profitálva belőle.


Hirdetés


A Kodak és az Archos a mai napon bejelentették, hogy a megfizethető táblagépeiről ismert francia hardvergyártó Kodak márkanév alatt futó tableteket dob majd piacra Európában, a tervek szerint az eszközök még a nyár eleje tájékán forgalomba kerülhetnek.


Egyelőre keveset tudni a tabletekről, ám annyi biztos, hogy a Kodak Ektra okostelefonhoz hasonlóan részben az átlagon felüli minőségű képalkotási funkcióikkal próbálják majd értékesíteni azokat, 8 megapixeles lesz a hátlapi kamerájuk. Ezen túlmenően az együttműködést bejelentő sajtóközleményükben fiatalos dizájnt és beépített 3G modemet is ígértek a vállalatok. A további részletek csak a termékek közeljövőben esedékes bejelentésekor derülnek majd ki.


(Forrás: Archos)

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.