Hirdetés

Kőkemény üveg az érintős notebookokhoz



|

A Gorilla Glass NBT kifejezetten az érintőképernyős noteszekhez készült.

Hirdetés

A Gorilla Glass ma már eléggé ismert: egy olyan típusú üvegről van szó, amelyet a Corning gyárt, és hatalmas hírnevet hozott neki. Tulajdonképpen mindegy, hogy notebookról, telefonról, tabletről vagy másról van szó, ha valaki keményet, ütésállót akar, akkor Gorilla Glassra van szüksége. 

A Gorilla Glass jelenleg a harmadik generációjánál jár, a Corning pedig most bemutatta azt a változatot is, amelyet kifejezetten az érintésérzékeny notebookokhoz szán: ez a Gorilla Glass NBT. Tulajdonképpen egy Gorilla Glass 3-ról van szó, megnövelt karcállósággal, nagyobb strapabírósággal, és extraként a hibák is kevésbé látszanak meg rajta. 

Bár egy notebookot általában nem dobálunk, és kevésbé valószínű, hogy leejtjük, mégis remek hír az extra védelem. Jól jön például hosszú körmök esetén is, amelyek többé nem veszélyeztetik a kijelző épségét. 

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.