Hirdetés

Költségtakarékos GeForce GTX 550 Ti az MSI-tól



|

A referenciaváltozathoz képest több videokimenet található a kártyán.

Hirdetés

Az MSI egy új kiadású GeForce GTX 550 Ti videokártyával igyekszik versenybe szállni a 150 dollár környéki árkategóriában. A kifejezetten költséghatékony verziónak szánt vezérlő kódneve N550GTX-Ti-MD1GD5-V2.

 

A gyártó nem változtatott az eredeti kártya órajelein, így a GPU 900 MHz-en, míg az 1 GB GDDR5-ös memória 3,80 GHz-en működik. A 192 CUDA maggal dolgozó vezérlő hűtője hasonló az NVIDIA gyári megoldásához.

 

Amin az MSI változtatott, az a nyomtatott áramköri lap. A változtatások következtében több videokimenet is került a GTX 550 Ti-re. A dual-link DVI mellett D-Sub és normál HDMI portot is találunk hátul. 

 

Képforrás: TechPowerUp

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.