Hirdetés

Költségtakarékos router a TP-Linktől



|

A gyártó közvetlenül a Netgear terméke ellen hirdeti a saját hálózati eszközét.

Hirdetés

A TP-Link kiélezett csatába kezdett a Netgearrel arról, hogy melyikük gyártja a legjobb és legkedvezőbb árú routereket. Az előbbi most megjelent N600 Wireless Dual Band Routerét kifejezetten úgy hirdeti, hogy olcsóbb, mint a Netgear megoldása.

 

A Netgear N600 WNDR3400 Amerikában 79 dollárért kapható, míg a TP-Link N600 Wireless Dual Band Router TL-WDR3500 47 dollárért, ez pedig 40 százalékkal kevesebb - ezt a gyártó már a közleményében kiemelte. A TL-WDR3500 a 2,5 és az 5 GHz-es frekvencián keresztül is kommunikál, így közel minden 802.11a/b/g/n-es eszközzel működik.

 

A routert négy 10/100-as Ethernet porttal, egy USB aljazattal és két külső antennával látták el. A régebbi gépekhez a TP-Link a TL-WDN3200-as USB-s adapterét kínálja a router mellé, noha annak már kevésbé kedvező az ára, ugyanis 31 dollár környékén vásárolható meg.

 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.