Hirdetés

Kombinált LG csúcsmeghajtó



|

Blu-Ray-t, DVD-t és CD-t ír, emellett HD-DVD ROM-ot olvas az LG.

Hirdetés

ggw_h10n_black_l_l.jpg

A belső, SATA csatlakozású LG GGW-H10NI modell teljes neve nem rövid, titulusa Super Multi Blue BD Drive/HD DVD Reader. Írja az egy- és kétrétegű Blu-Ray médiát (BD-R), újraírja az egyrétegű változatot (BD-E). Négyszeres tempóval dolgozik egyrétegű íráskor, kétszeresen kétrétegű íráskor és újraíráskor. Nyolcszoros DVD íróként is használható, illetve négyszeresként dupla rétegű DVD-khez. Még a jó öreg CD-ket is írja 16-szoros tempóban. Legnagyobb újdonsága természetesen, hogy a HD-DVD ROM-okat is lejátssza, így bármilyen formátumú nagy felbontású filmet is vegyünk, azt képesek leszünk lejátszani vele. Bizony megkérik az árát a kompatibilitás adta biztonságnak, a készülék listaára 1199 USD lesz, megjelenése júniusra várható.

 

 

Amerikai testvérlapunk már kézhez is kapta az első tesztpéldányok egyikét, melyet jelenleg csak kétszeresen írható BD-R médiával (TDK) próbálhattak ki, mivel a négyszeres sebességű darabok nem kerülnek piacra a harmadik negyedévig. Mindenesetre kétszeres tempóban a várakozásoknak megfelelően teljesít a készülék, 44 perc 14 másodperc alatt készült el a 22 gigabájtos tesztanyaggal. Az íráshoz a CyberLink Power2Go alkalmazást használták, mely jár a meghajtóhoz.

Egyelőre a HP jelentette be, hogy az új kombinált csúcsmeghajtót forgalmazni fogja számítógépeiben.


Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.