Hirdetés

Komoly baj van a PlayStation 4-gyel



|

A konzol LED-es visszajelzője sokaknál kéken villog, és nem hajlandó elindulni.

Hirdetés

Nem problémamentes a PlayStation 4 startja, ugyanis miután már rögtön a megjelenés napján gondok adódtak a PlayStation Networkkel, most többen is olyan hibákról számolnak be, hogy a konzoljuk LED-es visszajelzője kéken villog, a PS 4 pedig egyszerűen nem hajlandó elindulni. Van akinél már alapból jelentkezik a hiba, van akinél pedig az 1.50-es firmware frissítése nem járt szerencsével. 

Hirdetés

A PS 4 indítása után a LED-es visszajelzőnek kéken kell villognia, majd fehérre váltania, jelezve, hogy a kompatibilis tévének kiküldte a megfelelő jelet. A problémás modelleken a folyamat megakad a villogó kék fénynél, a tévé pedig semmilyen jelet nem kap. 

A Sony a fórumán keresztül igyekszik segédkezni a hibaelhárításban, de konkrétan még nincs meg az orvosság. A tünetek közé a villogó kék fény mellett az audio-és videojel hiányát sorolják, illetve, hogy a konzol a villogás után magától kikapcsol. Mindennek a hátterében a tévé kompatibilitása, a PS 4 tápegysége, a merevlemeze és más alkatrészei állhatnak, így konkrét, egységes megoldás sajnos egyelőre nem létezik. A teendők a tévé firmware-frissítésétől a tápkábelek ellenőrzésén át a HDD vizsgálatáig terjedhetnek, és a Sony fórumon olvashatóak

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.