Hirdetés

Komoly frissítést kap a MacBook Pro



|

A vékonyabb MacBook Pro Touch ID-val és extra OLED-es kijelzővel újíthat.

Hirdetés

Az Apple-t tekintve nagyon megbízhatónak számító Ming-Chi Kuo úgy értesült, hogy az Apple egy komoly ráncfelvarráson átesett MacBook Pro gépet mutat be az idei év vége felé. 

Hirdetés

Állítólag a laptop könnyebb és vékonyabb lesz az eddigi modelleknél, dizájnban pedig a 12 hüvelykes MacBookot követi. 

A nagy újdonságok között lesz Touch ID, illetve egy extra OLED-es kijelzősáv a billentyűzet fölött. 

A jelentések az új MacBook Prót az Apple legfényesebb teljesítményei közé sorolják az idei évre. 13 és 15 hüvelykes méretekben egyaránt várható a megújulás. 

Az OLED-sáv a fizikai funkciógombokat hivatott helyettesíteni, fölötte pedig új fém zsanérok lesznek. Az USB-C-támogatás mellett Thunderbolt 3 portra is számíthatunk. 

Kuo azt mondja, hogy az Apple belépőkategóriát csinál majd a MacBook Airből, a MacBook pedig a középkategóriát jelenti. A MacBook Pro marad a csúcskategória. 

Korábbi pletykák már júliusra tették az új MacBookokat, de úgy tűnik, csak ősszel futnak be. Addig is nagy esély van a Siri OS X 10.12-be építésére. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.