Hirdetés

Komoly gamer mini PC a Gigabyte jóvoltából



|

Jó ideig bármely új játék futtatható lesz GeForce grafikus kártyát használó dobozzal.

Hirdetés

A TechReport egyik munkatársának tegnap a Gigabyte Las Vegas-i sajtóeseményén sikerült pár pillantást vetnie a gyártó Brix családjába tartozó legújabb gamer mini számítógépére, a látottak alapján pedig nyilvánvaló, hogy manapság meglepő számítási teljesítményt be lehet sűríteni egy aprócska házba.

Hirdetés


A friss Brix pontos specifikációit egyelőre nem taglalta a Gigabyte, azonban a médiamunkásoknak tartott eseményen kiderült, hogy a kiállított dobozban kétmagos és HyperThreadinget támogató Intel Core i5-4200H processzor dolgozott (Haswell, 3 MB cache, 2,8 – 3,4 GHz), a grafikus alrendszere pedig egy asztali gépekbe szánt NVIDIA GeForce GTX 760 volt. A gyártó szerint a jövő hónapban piacra kerülő termékből Intel Core i7 processzoros modell is elérhető lesz, a különféle változatainak konkrét árai a hardverkiépítéstől függenek majd.


Az új Gigabyte Brix további fontosabb specifikációi: 2× SO-DIMM memóriafoglalat, mSATA és 2,5 hüvelykes formatervű meghajtók támogatása, Bluetooth és Wi-Fi 802.11ac lapkák, RJ-45 / 2 × HDMI / Mini DisplayPort / 4× USB 3.0 csatlakozók.

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.