Hirdetés

Komoly gamereknek szól 7.1-ben a Logitech két új fejhallgatója



|

Bemutatkozott az Artemis Spectrum G633 és a G933.

Hirdetés

A Logitech bemutatott két igazán komoly headsetet, amiknek a játékosok kifejezetten örülhetnek. Az Artemis Spectrum G633 és G933 a kínálat csúcsát jelentik, Pro-G audiodriverekkel és 7.1-es Dolby hangzással. 

Hirdetés

A két fejhallgató egyébként nagyon hasonló. A nagyobbik testvér akár vezeték nélkül is használható, és második audiobemenettel is rendelkezik. A vezetékes változtat 3,5 milliméteres jackcsatlakozón és USB-n is működik. 

A letölthető Logitech Gaming Software segítségével különböző makrófunkciók rendelhetőek a programozható G-gombokhoz. Ezen felül profilok is beállíthatóak, hogy minden helyzetben a legjobb hangzás érvényesüljön. 

Természetesen más extrák is akadnak, így például testre szabható RGB világítás is van a fejhallgatókon. 

A Logitech G633 Artemis Spectrum Wireless Gaming Headset idén szeptemberben, 169 euróért lesz hazavihető, míg a Logitech G933 Artemis Spectrum Gaming Headset októbertől kapható, 199 eurós áron. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.