Hirdetés

Komoly gondok vannak az új MacBook Pro gépekkel



|

Számos felhasználó arra panaszkodik, hogy a beígért 10 óra helyett az üzemidő kevesebb mint 3 órás.

Hirdetés

Az Apple nagy újdonságként mutatta be az idei MacBook Pro laptopjait, amelyet azonban egyre több probléma övez. 

Hirdetés

Az Apple támogatói fórumán és a Twitteren egyre szaporodnak azok a beszámolók, amelyek szerint az új gépek akkumulátora közel sem bírja addig, mint azt az Apple ígérte

Az Apple a specifikációk listájában 10 órás üzemidőt ígér, ami értelemszerűen a felhasználói szokások alapján eltérő lehet. Azonban többen arra panaszkodnak, hogy a 3 órás üzemidőt sem éri el a gépük. 

Egy felhasználó például a Safarit használva 6 füllel, 95 százalékos töltöttséggel 3 órát sem tud kihúzni, pedig videót sem nézett. Az Apple cseremodellt ajánlott neki, de mások is panaszkodnak ugyanerre - nem tudni, hogy mennyire kiterjedt a probléma. 

A MacBook Pro további gondjai közé sorolható, hogy egyesek grafikus problémákra és véletlenszerű kikapcsolásokra panaszkodnak. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.