Hirdetés

Komoly hiba a Realteknél



|

Komoly hiányosságbra bukkantak a Realtek integrált hanglapkáiban

Hirdetés

Sokan azonban anyagi, vagy praktikussági okokból az integrált eszközök mellett döntenek. Ezek előnyeik mellett általában főleg hátrányokkal rendelkeznek -- tisztelet a kivételnek -- amik magukban foglalják a gyengébb minőségű hangzást, a kevésbé kiforrott és jól kezelhető felhasználói felületet, valamint a nagyobb processzorhasználatot.


Most azonban úgy néz ki, hogy újabb probléma adódott ezekkel az eszközökkel. A Creative és az Analog Devices tesztjei szerint a Realtek hanglapkák bár támogatják az EAX és EAX2 szabványú térhangzást különböző játékokhoz, képtelenek azt az eredeti elvárásoknak megfelelően megszólaltatni a hangfalakon, vagy a fejhallgatón.

A probléma feltételezhető oka az, hogy valódi EAX támogatással a CPU használat még a mostaninál is sokkal nagyobb lenne, ezzel jelentősen lassítva a rendszer működését.
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.