Hirdetés

Komoly meglepetést okozhat a Radeon RX 470



|

Meglehetősen alacsony vételárakra lehet számítani.

Hirdetés

Az AMD már tört némi borsot a rivális NVIDIA orra alá akkor, amikor bemutatta a Radeon RX 480-at. Most jön az újabb meglepetés. 

Hirdetés

Ez a Radeon RX 470 lesz. Úgy néz ki, hogy a 4 GB-os verzió vételára mindössze 149 dollár lesz, míg a 8 GB-os kiadás árcéduláján 179 dolláros összeg szerepel majd. 

A pletykák szerint a Radeon RX 470 2048 stream processzorral dolgozik majd, szemben az RX 480 2304 stream processzorával. 

A memória csak 7 Gbps-on működik, a sávszélessége pedig 224 GB/másodperc. Annál jobb a fogyasztás, aminek az értéke 110 watton alakul. 

A videokártya elméletben gyorsabb lesz a Radeon R9 380X-nél. 149 dollárért igen ígéretes alternatíva lesz mindenkinek, aki beéri az 1080p-s felbontással a játékokban. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.