Hirdetés

Kompakt, de vérbeli asztali gamer PC-t mutatott az MSI



|

Két GeForce GTX 980 és 64 GB DDR4-es memória is elfér a Vortexben.

Hirdetés

Az MSI sem tétlenkedett a 2016-os CES alkalmából. Az egyik figyelemreméltó újdonsága a Vortex, ami egy kompakt asztali PC, vérbeli gamereknek. 

Hirdetés

A Vortexet kifejezetten csúcskategóriás hardverekhez tervezték: a kicsi hely ellenére megfelelő légáramlás jut minden alkatrésznek. A Silent Storm Cooling technológia 360 fokos légáramlást biztosít, az ígéretek szerint nem lesz gond a hűtéssel. 

Az MSI ezzel a mini géppel követi a trendeket, amelyek mostanában arra az igényre épülnek, hogy mindenki nagyon kicsi, de nagyon erős gépeket szeretne. 

Ezzel nem is lesz gond, ugyanis a Vortex támogatja a hatodikgenerációs Intel Skylake processzorokat, két NVIDIA GeForce GTX 980-at tud SLI-ben működtetni, 64 GB DDR4-es memória mellett. Van még két PCI-e 3.0 x4 M.2 SSD-foglalata is, opcionálisan Super RAID 4-támogatással (RAID 0). 

Meg kell jegyezni, hogy ebbe az apró házba valójában két mobil verziójú GTX 980 fért be, ez sokat mindenesetre nem von le az értékéből. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.