Hirdetés

Kompakt és hatékony a Scythe Fuma CPU-hűtő



|

Akár három ventilátorral is képes dolgozni a Scythe újdonsága.

Hirdetés

A hűtés japán szakértője, a Scythe egy új CPU-hűtőt mutatott be. A Fuma Twin-Tower kompakt méretekkel rendelkezik, és miközben csak 149 milliméter magas, mégis lenyűgöző hűtési teljesítménnyel rendelkezik. 

Hirdetés

A torony jellegű dizájn miatt a legtöbb mai PC-házba könnyedén befér az újdonság, ami a gamerek számára is kiváló választás. 

Alapból két Scythe Slip Stream 120 milliméteres PWM ventilátor jár hozzá, de a csomagban van rögzítő egy harmadikhoz is. 

Az új Fuma összesen 6 darab 6 milliméteres réz hőcsővel operál, természetesen ez és az alap is nikkelezettek. 

A PWM-vezérlés 300 és 1400 RPM között tudja tartani a fordulatot, így szükség esetén csendes is lehet a konfiguráció. A 920 grammos hűtőre persze felszerelhető egy harmadik légkavaró is. 

A könnyű telepítést a H.P.M.S. rögzítőrendszer garantálja, és kompatibilis az AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, FM2+, továbbá az LGA775, LGA1150, LGA1151, LGA1155, LGA1156, LGA1366, LGA2011 és LGA2011(v3) foglalatokkal. 

Az SCFM-1000 modellszámú CPU-hűtő vételára 39 euró. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.