Hirdetés

Kompakt HD-s kamera a Sanyotól



|

A Sanyo új Xacti kamerája apró méretekkel rendelkezik, és 720p-s HD-videók rögzítésére alkalmas.

Hirdetés

 

A Xacti CG11 hasonlóan kicsi, kompakt méretekkel rendelkezik, mint a Sanyo korábbi digitális kamerái. Az új Xacti modell a kezdőknek is kiváló, megfelelő első kamera lehet, főként, hogy alkalmas 720p-s anyagok rögzítésére.

 

A CG11 fő különlegessége, hogy képes felismeni a belehelyezett Eye-Fi kártyákat, aminek köszönhetően a felvett videók áthelyezhetőek, és azonnal közzétehetőek a YouTube-on, vagy más videómegosztó portálon. Mindezt az Eye-Fi-nak hála anélkül, hogy bármit bármihez csatlakoztatni kellett volna. 

 

A kamerára egy mini-HDMI port is került, így alkalmas arra, hogy azonnal megtekinstük a rajta lévő videókat, fotókat egy nagyméretű televízión is. A JPEG állóképeket 10 megapixellel képes megörökíteni a készülék, amely ötszörös optikai zoomot tud. A H.264-es formátumú videókat SDHC memóriakártyára menthetjük.

 

Az új Sanyo kamera elsőként Japánban lesz kapható, szeptember 11-től. Ára 30 000 japán jen környékén alakul, tehát nagyjából 59 000 forintba kerül majd.

 

xacti_cg11.jpg
Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.