Hirdetés

Kompakt lesz az LG új laptopja



|

15,6 hüvelykes, de nagyon könnyű notebookkal készül a CES-re az LG.

Hirdetés

Közeledik a 2016-os CES, és már az LG is megvillantotta, hogy többek között mivel készül a rendezvényre. Vannak lélegzetelállító monitorok, illetve akad egy érdekes laptop is. 

Hirdetés

Az LG Gram szériája eleve olyan laptopokból áll, amelyek nem csak laposak és könnyűek, de a legkompaktabbak között is vannak a piacon. 

13,3 és 14 hüvelykes modell már volt, most pedig itt a 15,6 hüvelykes is. Az LG Gram 15 (15Z960) érdekessége, hogy hiába 15,6 hüvelykes, gyakorlatilag elfért egy 14 hüvelykes gép házában. Mindehhez plusz, hogy csupán 980 grammot nyom a mérlegen. 

Sajnos nem igazán van több információ még a laptopról, de annyi biztos, hogy szupervékony kerete lesz a kijelzőnek, illetve, hogy belül az Intel Skylake processzora dolgozik majd. 

Az LG újdonsága egyébként a méretétől függetlenül is a világ egyik legkönnyebb laptopja lesz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.