Hirdetés

Kompakt méretű lett a Sapphire Radeon R9 285



|

Dual-BIOS-szal érkezik a Sapphire Radeon R9 285 ITX Compact Edition.

Hirdetés

Az AMD legújabb videokártyája a 28 nm-es Tonga GPU-ra építő Radeon R9 285, amely a GeForce GTX 760-at szorongatná meg a piacon. A Sapphire most konkrétan a vezérlő egy különleges, kompakt kiadásával próbálkozik, és az ASUS, valamint az MSI által is kínált GeForce GTX 760 ITX-et akarja megizzasztani. 

Hirdetés

Az R9 285 ITX Compact Edition picivel hosszabb 17 centiméternél, 11 centiméter magas, illetve két kártyahelyet foglal el. A sűrű, alumínium lamellákkal tömött hűtőbordát egyetlen nagy, 100 milliméteres ventilátor szellőzteti. Az energiaellátáshoz két 6-tűs PCIe csatlakozó szükséges. Hátul két mini-DisplayPort 1.2, egy HDMI 1.4a és dual-link DVI csatlakozót találunk a kimenetek között. 

A kártya további különlegessége, hogy dual-BIOS-szal érkezik: a hagyományos BIOS mellett egy UEFI-készet is találunk, UEFI GOP driverrel. A GPU órajele mindkettővel 918 MHz-es értéken alakul, míg a 2 GB memóriáé 5,50 GHz. 

Hirdetés

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Engedélyezi, hogy a https://www.pcwplus.hu értesítéseket küldjön Önnek a kiemelt hírekről? Az értesítések bármikor kikapcsolhatók a böngésző beállításaiban.